Nyheter

Publicerat: 18/02/13

Expert till Smart Styling

Anders Kärrman är numera anlitad som textilexpert till utbildningssiten Smart Styling http://textilkunskap.smartstyling.se/ Första avsnittet om Dun är nu färdigproducerat och ligger ute för Smart Stylings kunder.
Publicerat: 17/10/31

Stjärnmaterial på Café NäRA

Lördagen den andra december blir det Stjärnmaterial på café NäRA Österlånggatan 12 i Borås. Vad hade dom på sig egentligen, popstjärnorna? En tur genom pophistorien från 60tal till nutid som fokuserar på popstjärnornas kläder genom mina ögon. Det blir bilder, prat, anekdoter och originalmusik. 2/12 från kl 17 på scen 18.30 inträde 100kr i dörren. Be there!
Publicerat: 17/07/08

Textilbok från Nimoverken AB

Torkskåpstillverkaren Nimoverken i Hova har låtit ta fram en textil handbok där Textile Support bidragit med en artikel. Det har även genomförts en inspirationsföreläsning för samtliga medarbetare av Anders Kärrman på företaget.
Publicerat: 17/03/26

Textilkunskap för alla!

Textile Support i samarbete med Tillskärarakademin i Malmö erbjuder nu en kvällskurs i textilkunskap, se faktablad på läs mer. Vårens kurs ges på torsdagarna den 27 april och 4 maj kl 17.30 - 20 i Tillskärarakademins lokaler på St Getrud, Norra Vallgatan 16-18. För anmälan eller frågor kontakta: anders.kärrman@textilesupport.se
Publicerat: 17/02/19

Trendspaning Textil inredning från Stockholm Furniture Fair 2017

Nu finns trendspaning om textil inredning i form av inspirationsföreläsning på ca 45 min att boka, kontakta mig för mer information. Hälsningar Anders Kärrman anders.karrman@textilesupport.se

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå